Website van ELmotion Massages & Coaching

NIEUW BIJ ELMOTION!!!

aerial therapie 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze geheel unieke methode is ontstaan vanuit mijn passie voor Aerial yoga, massage, healing en coaching. Tijdens deze sessies zit of lig je in een aerial yoga doek. Door middel van aanraking door het doek heen, het lichte schommelen, het gedragen worden en het zitten of liggen in een veilige cocon zak je heel snel weg in diepe ontspanning. Vanuit die diepe ontspanning kun je dan gaan voelen wat er in je lichaam speelt. Wat heb je opgeslagen? Wat heb je onderdrukt? Wat wil je in je dagelijkse leven eigenlijk niet voelen? Door hier nu vanuit rust en ontspanning bewust bij stil te staan, kun je je lichaam laten spreken. En het enige wat je dan hoeft te doen is te luisteren en te voelen wat je lichaam nodig heeft op dat moment. Zo ontstaat er een hele mooie helende reis, waarbij opgeslagen emoties verwerkt worden en de ziel geheeld wordt. Oude ballast wordt losgelaten en je stapt als een nieuwe lichtere jij weer in het leven.  

Ik maak onderscheid tussen Aerial ontspanning en Aerial therapie. Aerial ontspanning is bedoeld voor mensen die echt even een momentje ontspanning nodig hebben en het lastig vinden om zelf tot ontspanning te komen. Het doek zorgt ervoor dat je in een comfortabele houding kunt zitten of liggen en helemaal ondersteund wordt. Een rustige achtergrondmuziek (indien gewenst) en zachte aanraking zorgen ervoor dat het lichaam nog meer spanning los kan laten. Verder combineer ik dit met Coherence healing, waarbij ik helende energie vanuit mijn hart door mijn handen laat stromen. Dit zorgt voor meer heelheid.

Bij Aerial therapie ga je naast het stukje ontspanning een helende reis maken. Eerst breng ik je in diepe ontspanning en daarna begeleid ik je bij het afstemmen op je lichaam. Door vragen te stellen ga je op innerlijk onderzoek uit. Je laat het lichaam spreken en gaat voelen wat er binnen jezelf gevoeld wil worden. Hierdoor ontstaat er weer meer ruimte binnen jezelf. Het is een enorm krachtige methode en zorgt voor heling binnen jezelf. Het is een combinatie van massage, meditatie en Coherence Healing. 

 

Dit is wat anderen zeggen over de Aerial therapie:

"In mijn drukke leven met kleine kinderen en drukke baan was ik lang op zoek naar een vorm van ontspanning. Toen ik voor het eerst een massage kreeg van Ellen, dacht ik, hier wil ik nooit meer weg! De afgelopen paar maanden heb ik de aerial massage geprobeerd, wat een bijzondere ervaring. Door de draagdoek voelde ik heel licht, en Ellen heeft goed geluisterd naar mijn behoeften. Een combinatie van aanraking met meditatie was voor mij de beste, zo was ik na drie kwartier zowel fysiek als mentaal volledig ontspannen. Dat was precies wat ik op dat moment nodig had. Bijkomende voordeel bij aerial massage is dat je gewoon met je kleren aan lekker in de draagdoek kan hangen. Absoluut een aanrader!”

Viorica

"Voordat ik in het doek ging liggen dacht ik aan een hangmat gevoel. Dat is idd een beetje vergelijkbaar, maar de doeken liggen nog veel fijner! Door een mooie combi van aarakingen langs het doek en het bewegen ervan, was ik al heel snel ontspannen. Je bent even in een andere wereld. Ik praat veel, ben een doener die niet goed kan stilzitten, maar in de doek; heerlijke rust! En toch gebeurt er van alles; de aanrakingen voelden heel prettig, soms raakten ze ook even een gevoelige snaar. Ik zag ook regelmatig mooie kleuren. Het gedragen worden voelde echt heel lekker. Ik had totaal geen besef van tijd. Ik was echt even los van alles, en daarna weer stevig op de grond."

Nina

"Ik heb nu een aantal keren de aerial therapie mogen meemaken en het is ongelofelijk hoe dit werkt. Hoe gehaast/gestrest/hyper ik ook binnen kom, er is direct ontspanning als ik heerlijk in ‘het nestje’ schommel. En voor wie daarvoor open staat kan het nog veel verder gaan. Ellen raakt je liefdevol aan, letterlijk en figuurlijk en stelt precies de juiste vragen, waar je in een soort relaxte hypnose-staat op reageert, vanuit je onderbewuste. Ik ben soms beduusd van wat er bovenkomt aan bevrijdende inzichten. 

Het is lastig in woorden te vatten wat er precies gebeurt maar het geef mij, naast een diepe ontspanning, elke keer een mooie opening waar ik zelf weer mee verder kan."

Liesbeth

 

Wil je ook een keer zweven in een aerial doek en voelen hoe het is om helemaal gedragen te worden? Maak dan nu hier een afspraak.

 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij