Website van ELmotion Massages & Coaching

Holistic Pulsing is een massagevorm waarbij de het lichaam van de patiënt in een golvende beweging wordt gebracht. De patiënt ligt geheel gekleed op de massagetafel. De beweging gaat meestal door het hele lichaam, in een bepaald ritme. De ene keer snel en klein en de andere keer is de beweging groter en trager. Tijdens de sessie zal er ook regelmatig strekking of tractie worden toegepast om ruimte te creëren en te verlengen. 
De ervaring van de patiënt is hierbij heel belangrijk. De focus ligt op het ‘heel worden’ en niet zozeer in het verhelpen van een probleem. 
Het lichaam komt door het wiegende ritme van de behandeling tot rust. Denk ook aan het wiegen van een baby!
Het lichaam bestaat voor +/- 80% uit water. ‘Levend’ water hoort te stromen. Door Holistic Pulsing wordt het stroomsysteem van het water geactiveerd. Blokkades, ‘dammetjes,’in ons stroomsysteem kunnen hierdoor worden opgelost. Gifstoffen die worden vastgehouden komen in beweging en kunnen worden uitgescheiden. Het is daarom ook belangrijk om veel water te drinken na een behandeling. 
De behandeling met Holistic Pulsing maakt je heel bewust van hoe je lichaam aanvoelt, waar het zwaar is, waar licht, waar het makkelijk beweegt en waar niet, wat prettig aanvoelt en wat niet en waarom. Je leert jezelf beter kennen en je leert om te vertrouwen. Heb je moeite om de controle los te laten? Hoe voelt het om bewogen te worden? Het biedt mogelijkheden aan en nodigt uit tot heling van binnenuit.

 

foto holistic pulsing

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij