Website van ELmotion Massages & Coaching

Thaise yoga massage of Nuad phaen boran is een healingmethode waarbij accupressuur, stretching, reflexologie, meditatie en yoga worden gecombineerd om de energie in het systeem weer optimaal te laten stromen. Er wordt bij deze dynamische massagevorm niet zozeer gewerkt op de spieren en weefsels, als wel op de energielijnen die door het lichaam lopen. Deze healingmethode is duizenden jaren geleden ontstaan in India. 2000 jaar geleden is het samen met het boeddhisme naar Thailand gebracht en daar verder ontwikkeld. Het wordt gezien als een spirituele methode die tot voorkort alleen uitgeoefend werd in boeddhistische tempels.

De behandeling vindt plaats op de grond op een stevige mat. De ontvanger draagt gemakkelijke kleding. Er wordt druk uitgeoefend op het lichaam (door middel van lichaamsgewicht) met duimen, handpalmen, ellebogen, onderarmen, knieën en voeten. Verder wordt er gebruik gemaakt van rustig pulsen, twisten, mobilisatie van gewrichten en wervelkolom en geassisteerde yogahoudingen.

De behandeling wordt met liefdevolle aandacht gegeven en de mate van druk wordt afgestemd op de ontvanger, zodat de massage als aangenaam wordt ervaren.

Nu ook Thaise voet massage! 

thaise voetmassage

Thaise voetmassage is een massage van voeten en onderbenen met olie/creme. Ik masseer met mijn handen, maar ook met een speciaal massagestokje. Ik werk hierbij op de vele acupressuurpunten van de voeten, waardoor het een effect heeft op het hele lichaam. Na deze massage voelt u de energie in uw lichaam weer stromen en voelen uw voeten heerlijk zacht aan. De massage geeft energie, ontspanning en rust in het hoofd. Daarnaast stimuleert ook deze massage het zelfgenezend vermogen van het lichaam waardoor het een gunstig effect heeft op uw gezondheid en welbevinden.

 

foto thaise yoga massage        foto thai yoga massage2

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij

Nieuws

  • 1