De zwangerschap is een hele mooie ervaring. Je lichaam ondergaat enorme veranderingen, door de groei van een nieuw leven in je buik. Dit gaat helaas soms gepaard met wat ongemakken en spanningen. Een massage kan een mooie methode zijn om deze ongemakken te verlichten en je lichaam voor te bereiden op de bevalling. 

Je kunt in mijn praktijk kiezen tussen twee soorten zwangerschapsmassage. Beiden zijn gericht op algehele ontspanning van het lichaam in deze bijzondere periode. Beide methoden kunnen in principe gedurende de hele zwangerschap worden toegepast.

Bolle buiken massage
Bij deze massagevorm lig je op je zij op de massagetafel. Er wordt met olie gemasseerd op de blote huid. Je rug, buik, nek, benen en armen komen aan bod. 
Ook maak ik gebruik van strekkingen om ruimte te maken in je gewrichten.
En er wordt gebruik gemaakt van pulsingstechnieken. Hierbij wordt je hele lichaam in een golfbeweging gebracht, wat zeer ontspannend werkt.

Thaise zwangerschapsmassage
Deze massage vindt plaats op een mat op de grond. Er wordt gemasseerd in een zittende houding en in zijligging. Net zoals bij gewone Thaise massage wordt de massage uitgevoerd over de kleding heen. Er wordt gebruik gemaakt van drukpunten en van lichte strekkingen. De energiebanen in het lichaam worden extra gestimuleerd, waardoor je je soepeler voelt. Daarnaast heeft de massage een ontspannende werking. 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij