Website van ELmotion Massages & Coaching

OMR, voorheen Eye yoga, is een methode waarmee je automatische patronen in de hersenen kunt doorbreken. Door alles wat we als mens meemaken creeƫren we in onze hersenen bepaalde patronen, waardoor we sneller kunnen reageren op bepaalde situaties. Dit helpt ons om te overleven. Deze patronen kunnen echter op den duur niet langer functioneel voor ons zijn, doordat ze niet meer passen bij wie wij werkelijk zijn.

Je kunt het vergelijken met een computer. Onze hersenen zijn de hardware en de reactiepatronen zijn de software en documenten die we gebruiken in bepaalde situaties. De software is echter niet meer up to date. Onze ogen functioneren als het toetsenbord, waarmee we deze patronen kunnen verwijderen en de software kunnen updaten.

In een OMR sessie gaan we eerst het patroon activeren, vervolgens gaan we het door middel van oogbewegingen verwijderen, daarna maken we contact met je ziel en gaan we achterhalen welke kwaliteit je in deze situatie kunt ontwikkelen en vervolgens gaan we deze kwaliteit integreren in je systeem.

Na een sessie weten mensen vaak niet meer wat het oorspronkelijke probleem was, omdat het uit hun systeem is gewist. Hierdoor heb je vaak na 1 sessie direct resultaat.

OMR kan helpen bij:

  • angsten

  • belemmerende overtuigingen

  • traumaverwering

  • ongewenste patronen

  • fysieke, emotionele en mentale problemen

OMR is ontwikkeld door Andreas Jell. 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij