Website van ELmotion Massages & Coaching

Na een vierjarige opleiding tot gezondheidstherapeut aan de Europese Academie voor Natuurlijke gezondheidszorg ben ik in 2008 een eigen praktijk voor Natuurgeneeskunde gestart. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn passie voor masseren ontdekt en ben ik me hier meer in gaan verdiepen door het volgen van verschillende cursussen op dit gebied. Ik heb in 2009 mijn licentie als Touch pro stoelmasseur behaald en ben toen ook meteen in het bedrijfsleven aan de slag gegaan. Ik verzorg al jarenlang bij verschillende bedrijven en op evenementen met veel plezier stoelmassages. Ik ervaar het als zeer dankbaar werk. Het is mooi om te zien hoe mensen soms gestrest binnenkomen en na de massage weer helemaal ontspannen en met een glimlach op hun gezicht weer aan het werk gaan.

Ik probeer altijd een massage op maat te leveren en gebruik hierbij verschillende technieken die ik in de loop der jaren heb geleerd.

Naast mijn werk in het bedrijfsleven heb ik ook nog mijn eigen praktijk voor massages en coaching ELmotion waarin ik mensen help op hun weg naar gezondheid, innerlijke rust en levensvreugde door middel van massages, coaching en energetische behandelingen

 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij