Stoelmassage is een 15-20 minuten durende drukpuntmassage, waarbij u op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel zit waarop u helemaal kunt ontspannen. 

Bij deze stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten en klachten, zoals RSI en de symptomen van stress. 

Het is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Tijdens de massage worden zowel westerse als oosterse massagetechnieken gebruikt voor een optimaal resultaat. De massage werkt vooral preventief, maar bij bestaande klachten wordt massage aangepast aan de wensen van de klant, zodat specifiek gewerkt kan worden op probleemgebieden en de persoon een verlichting van bestaande klachten ervaart. 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de betreffende agenda te klikken

Agenda Exexis B.V. Kolham

Aangesloten bij