Natuurgeneeskundig consult 30 minuten is €40,00 (BTW-vrij)

Natuurgeneeskundig consult 60-75 minuten is €70,00 (BTW-vrij)           

Natuurgeneeskundig consult 90-105 minuten is €97,00 (BTW-vrij)       

(Bij massages is dit inclusief voor- en nagesprek en omkleden.) 

Emotie Flow Methode voor dieren (telefonisch of online consult) is €40,00

Advies gesprek Pijn Reset Methode is gratis. 

 

Maak direct online een afspraak in de online agenda

Op al mijn behandelingen zijn de algemene voorwaarden van kracht evenals de de bepalingen uit de privacywetgeving.

Heeft u een klacht, laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Klik hier voor meer informatie over mijn klachtenregeling. 

 

Als u aanvullend verzekerd bent worden mijn therapeutische behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding. Mijn behandelingen vallen onder de prestatiecode 24005 (overige natuurgeneeskundige behandelingen). Al mijn behandelingen zijn ondergebracht in een natuurgeneeskundig consult. Behandelingen voor dieren en ontspanningsmassages worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

De kosten dienen na de behandeling te worden overgemaakt op mijn rekening (eventueel via een betaalverzoek). Contant betalen is ook mogelijk. 

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt 75% van het behandelingstarief bij u in rekening te brengen. Deze rekening krijgt u niet vergoed van uw zorgverzekeraar. Bij griepverschijnselen geldt deze 24 uur niet, u mag de afspraak dan tot vlak van te voren kosteloos afzeggen.

 

Voor mensen met een minimuminkomen die mijn behandelingen niet kunnen betalen bied ik de mogelijkheid om een gratis behandeling te kunnen ontvangen. Hiervoor verloot ik 1x per maand onder de aanmeldingen een gratis behandeling van 60 minuten naar keuze. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: aanmelden gratis behandeling.  

Cadeaubon ELmotion

 

 

 

Op zoek naar een leuk origineel cadeau? Geef een keer een massage cadeau. Sinds kort heb ik een officiële ELmotion cadeaubon. Deze kun je bestellen via de mail of telefoon. Ik stuur hem dan via mail of whatsapp naar je toe. Deze kun je dan eventueel zelf uitprinten of digitaal cadeau doen. 

 

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij