Tariefswijziging 2021

Ik heb besloten om in 2021 mijn tarieven allemaal gelijk te trekken. Eerst maakte ik nog onderscheid tussen verschillende behandelingen, maar aangezien in de praktijk blijkt dat massage en coaching steeds meer door elkaar gaan lopen heb ik besloten om de tarieven hetzelfde te maken. Je kunt vanaf nu kiezen voor een lange of een korte sessie. Een korte sessie duurt 60-75 minuten en kost 60 euro. Dit is bij een massage inclusief voorgesprek en nagesprek. Een lange sessie duurt 90-105 minuten en kost 85 euro.
Met name bij een coachingssessie kan het wel eens voorkomen dat je vlak voor het einde van de sessie in een proces terecht komt. Hier wil ik dan ook de tijd voor kunnen nemen, daarom hou ik rekening met een kwartier uitloop, waar je dan ook niet extra voor hoeft te betalen. Zo voorkom ik dat mensen voor financiƫle verrassingen komen te staan.
Geef dus duidelijk van tevoren aan of je graag een korte of een lange sessie zou willen.
Bij OMR ga ik altijd uit van een lange sessie, omdat dit bijna niet te doen is in een uur. Mochten we toch eerder klaar zijn, dan rekening natuurlijk gewoon een korte sessie.

Dit betekent dus ook een tariefsverlaging wat betreft de Thaise massage, Holistic Pulsing, Zwangerschapsmassage en Oorkaarsen.

Maak direct online een afspraak in de online agenda

 

Op al mijn behandelingen zijn de algemene voorwaarden van kracht evenals de de bepalingen uit de privacywetgeving. Heeft u een klacht, dan kunt u de stappen ondernemen die staan beschreven op de site van vbag https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html.

Als u aanvullend verzekerd bent worden mijn therapeutische behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding. Mijn behandelingen vallen onder de prestatiecode 24005. 

De kosten dienen na de behandeling te worden overgemaakt op mijn rekening (eventueel via tikkie of betaalverzoek).

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt 75% van het behandelingstarief bij u in rekening te brengen. Deze rekening krijgt u niet vergoed van uw zorgverzekeraar. Bij griepverschijnselen geldt deze 24 uur niet, u mag de afspraak dan tot vlak van te voren kosteloos afzeggen. 

Aangesloten bij